Kære alle KBKere.

Bestyrelsen er meget glade for at kunne meddele, at vi har ansat Morten Bøgebjerg som klubkoordinator og sponsorchef i KBK.

Mortens ansvarsområde vil indeholde en bred vifte af kendte og nye opgaver for vores klub – herunder administration, haldrift, medlemskontakt, kontakt til skoler og kommune, sikring af kontinuitet i udvalgenes arbejde, samarbejde med trænerne om hverdagen i klubben og ikke mindst opbygning af en fast sponsorbase for klubben.

mortenboegebjergDe fleste af jer kender Morten – som far til dygtige unge spillere, heppende fra baglinjen til senior holdkampe, som USU formand for 3 år siden og senest som nyvalgt bestyrelsesmedlem. Morten har selv været elitesvømmer, og har dermed bred og indgående erfaring med livet i en idrætsklub. Professionelt har Morten haft en mangeårig ansættelse i Danske Spil, hvor han senest har været teamleder for ForhandlerService.

Morten træder i forbindelse med ansættelsen ud af bestyrelsen. I stedet indtræder Ole Johansen som bestyrelsesmedlem (og fortsat veteranudvalgsformand).

Morten starter i KBK d. 18. maj – og vil være i hallen de fleste hverdage kl. 14 – 18.

I bestyrelsen er vi meget glade for at kunne byde et stort velkommen til Morten – vi glæder os meget til samarbejdet, som vil bidrage til at sikre KBK en fremtid blandt de bedste og stærkeste idrætsforeninger i Danmark.

P.b.v,
Kirsten Hede
8. maj 2015