At flytte til en ny by kan være en stor omvæltning. Men der ingen grund til at stoppe med at spille badminton af den årsag – uanset om du er ungdomsspiller, er startet på studie eller har fået nyt job.

I Københavns Badminton Klub tager vi godt imod dig, og du får mulighed for at dyrke din sport og få et netværk sideløbende med studiestart eller nyt job.

Skriv til kontakt@kbknet.dk, så kontakter vi dig. Du er også meget velkommen til møde op i hallen når der er træning, så finder vi ud af hvilket hold der passer til dig.

Træd i kæmpernes fodspor og spil badminton en af Danmarks ældste og mest traditionsrige klubber!

KBK har egen hal med 6 dedikerede badmintonbaner, og ligger centralt i København. 

Både baner og resten af klubbens faciliteter er de seneste år blevet gennemgribende renoveret. Vi har træningshold og spiller holdkampe på alle niveauer, fra 2. division til motionist.

Vores ungdomsafdeling er blandt landets største, og alle træninger varetages af erfarne, lønnede trænere med solide træneruddannelser. I KBK er der både plads til elite og bredde.

Vi ønsker at kombinere det sportslige med det sociale, så der er plads til ambitioner, men vi  skal have det sjovt imens.

Kom til en prøvetræning og få en fornemmelse af niveau og stemning, så er det nemt at komme i gang. Vi glæder os til at møde dig og byde dig  velkommen i klubben 🙂