At flytte til en ny by kan være en stor omvæltning, men der ingen grund til at stoppe med at spille badminton af den årsag – uanset om du er ungdomsspiller, er startet på studie eller har fået nyt job.

I Københavns Badminton Klub tager vi godt imod dig, og du får mulighed for at dyrke din sport og få et netværk sideløbende med studiestart eller nyt job.

Træd i kæmpernes fodspor og spil badminton en af Danmarks ældste og mest traditionsrige klubber!

KBK har egen hal med 6 baner og ligger centralt i København. Vi er den største klub i København med over 700 medlemmer – men vi har altid plads til en mere.

Både baner og resten af klubbens faciliteter har over sommeren fået en gennemgribende renovering, og i starten af august åbner vi derfor op for en hal med de bedste rammer for at spille og træne badminton.

Vi har træningshold og spiller holdkampe på alle niveauer, fra division til motionist.

Vores ungdomsafdeling er blandt landets største, og alle træninger varetages af erfarne, lønnede trænere med solide træneruddannelser. I KBK Ungdom er der både plads til elite og bredde.

Vi ønsker at kombinere det sportslige med det  sociale, så der er plads til ambitioner, men vi  skal have det sjovt imens. Kom gerne til en prøvetræning og få en fornemmelse af niveau og stemning, så er det nemt at komme i gang. Vi glæder os til at møde dig og byde dig  velkommen i klubben 🙂

Skriv til kontakt@kbknet.dk, så kontakter vi dig. Du er også meget velkommen til møde op i hallen når der er træning, så finder vi ud af hvilket hold der passer til dig.