For at styrke KBK´s sportslige udvikling og samtidig sikre at ungdoms- og seniorafdelingen får et endnu stærkere fundament til at opfylde klubbens mål og ambitioner, foretager klubben følgende organisationsændringer på trænerområdet.

Kristoffer Sabransky Knudsen (bedre kendt som Knudi) bliver fremadrettet ansvarlig for den sportslige udvikling for U17 – U22 og Sune Levy Thomsen overtager ansvaret for U9 – U15.

Ligeledes vil Knudi og Sune sammen overtage seniorchef-trænerfunktionen for FT1-2.

Fra sæsonstart 2018/19 vil Simon Friis stå for træningen mandag, Sune vil være ansvarlig for hele tirsdagens træning, Sune og Knudi vil som i dag begge være til stede om onsdagen og Knudi vil være ansvarlig for træningerne hele torsdagen.

Knudi og Sune har været trænere i KBK i en del år efterhånden og har spillet en stor rolle i den stærke position (både på bredde og elite) som KBK´s ungdomsafd. har opnået. Vi glæder os over, at Sune og Knudi har takket ja til at blive en endnu vigtigere del af klubbens fortsatte udvikling og bidrage til arbejdet med også at styrke seniorafdelingen.

Allan Scherfig fortsætter som sportschef og vil have det overordnede sportslige ansvar for både ungdoms- og seniorafdelingen – selvfølgelig i tæt samarbejde med Knudi og Sune, bestyrelsen og udvalgene.