Hvad er Team Copenhagen Eliteidrætsakademi?

Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er en mulighed for dig, der er god til din idræt. Her bliver din træning en integreret del af din skolegang.

Det betyder, at du f.eks. har skemafri hver tirsdag og torsdag indtil kl. 09.45, hvor du skal deltage i den morgentræning, som tilbydes af de eliteklubber, vi samarbejder med. Du kan vælge mellem 11 idrætsgrene. 
Se de 11 idrætsgrene.

Som elev på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er du stadig almindelig studerende; forskellen er, at akademiet samarbejder med din uddannelsesinstitution om at få din dagligdag som eliteidrætsudøver til at hænge sammen.

Formålet med Team Copenhagen Eliteidrætsakademi

Formålet med Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er at skabe de bedst mulige rammer for talentudviklingen i København. Uddannelsesordningen skal sikre idrætstalenter en sammenhængende tilværelse, hvor idrætten går hånd i hånd med uddannelse. Det sker via et samarbejde mellem københavnske uddannelsesinstitutioner, københavnske idrætsklubber og eliteidrætsfonden Team Copenhagen.

Sådan bliver du en del af Eliteidrætsakademiet

Ønsker du, at gå på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, skal du være idrætsudøver på betragteligt højt plan. Akademiet vil i samarbejde med de tilknyttede klubber vurdere, om du er sportsligt kvalificeret.
Herefter skal du, på normal vis, søge om optagelse på en af de tilknyttede ungdomsuddannelser.