Et eliteudvalg der har ambitioner og vil udvikle

Eliteudvalget varetager administration af KBKs 4 bedste hold i seniorrækken, der pt. spiller i 3. division, Danmarksserien og Københavnsserien. Vores målsætning er at blive Danmarks bedste amatørklub. Som målsætningen siger, så indebærer det, at der ingen betalte spillere er i KBK udover tilskud til sportslig udvikling. Det medfører, at alle ved, hvilke præmisser man spiller under, og det gør at vi hvert år får tilgang af nye spillere, der skal studere eller arbejde i København.

Eliteudvalget varetager administrationen af de fire bedste hold, og ansætter dygtige trænere, der sørger for, at det er sjovt, udfordrende og varierende at komme til træning hver eneste uge. Det indebærer to faste ugentlige træninger, månedlig søndagstræning, herre- og dametræning, ungdoms- seniortræning, træningslejr og løbetræning om sommeren.

 

KBK har en bred spillertrup med en bruttotrup på ca. 60 spillere på fællestræning 1 og 2, så der er kamp om pladserne på alle hold.

Afviklingen af holdkampe varetages af holdkaptajnerne, og ungdomsspillerne hjælper til som tællere. Vi er kendt for at have et godt sammenhold og forstår at blande træning, alvorsfyldte kampe og underholdning efter kampene samt mindst 4 årlige fester: opstartsfest, julefest, fastelavnsfest samt afslutningsfest efter klubmesterskaberne.

En årlig træningsweekend inden sæsonstart ryster spillerne på tværs af de 4 hold fornuftigt sammen, så i store træk er KBK en klub, hvor såvel ung som gammel har det godt sammen.