Elite med ambitioner

Eliteudvalget varetager KBK’s 3 bedste hold i seniorrækken, der pt. spiller i 3. division, Danmarksserien og Serie 1. Vores målsætning er at blive Danmarks bedste amatørklub. Som målsætningen siger, så indebærer det, at der ingen betalte spillere er i KBK udover tilskud til sportslig udvikling. Det medfører, at alle ved, hvilke præmisser man spiller under, og det gør at vi hvert år får tilgang af nye spillere, der skal studere eller arbejde i København.

Eliteudvalget ansætter dygtige trænere, der sørger for, at det er sjovt, udfordrende og varierende at komme til træning hver eneste uge. Det indebærer to faste ugentlige træninger, månedlig søndagstræning, herre- og dametræning, ungdoms- seniortræning, træningslejr og løbetræning om sommeren.

KBK har en bred spillertrup, så der er kamp om pladserne på alle hold.

Afviklingen af holdkampe varetages af holdkaptajnerne eller trænerne, og ungdomsspillerne hjælper til som tællere. Vi er kendt for at have et godt sammenhold og forstår at blande træning, alvorsfyldte kampe og underholdning efter kampene samt mindst 4 årlige fester: opstartsfest, julefest, fastelavnsfest samt afslutningsfest efter klubmesterskaberne.

En årlig træningsweekend inden sæsonstart ryster spillerne på tværs af de 4 hold fornuftigt sammen, så i store træk er KBK en klub, hvor såvel ung som gammel har det godt sammen.