Kære spillere,

 

Traditionen tro har USU igen i år valgt en fokus turnering, hvor vi rigtig gerne vil have mange både nye og erfarne turneringspillere i alderen 9-12 år med ud og prøve kræfter med individuelle turneringer og det fællesskab, der skabes omkring disse turneringer.

 

Alle ungdomsspillere kan spille turnering – uanset hvor øvet man er. Spillerne er delt op i rækker alt efter niveau og møder derfor spillere på nogenlunde samme niveau, når de er ude til individuelle turneringer.

 

Turneringen afholdes i Dragør d. 17-18 december. Vores søde trænere vil være i hallen for at heppe og coache og der vil være rig mulighed for at hygge sig og heppe på sine klub kammerater, samt få nogle sjove kampe. Der spilles i følgende rækker U9, U11 og U13 D, C, B og A.

 

Sidste tilmelding frist er torsdag d. 1 december og sker på badmintonpeople.dk, hvor du skal have oprettet en spillerprofil. Har du spørgsmål omkring turneringer eller har du problemer med at tilmelder dig er du velkommen til at skrive til usu@kbknet.dk.

skagenbadminton_bold-2

Mange badminton hilsner

USU