Målsætning

Medlemmerne i 60+ er fortrinsvis over 60. Vores målsætning er god motion gennem sjove kampe, men indstillingen er seriøs – alle prøver at vinde og få det gode og spændende spil frem.

Træning

I Motion 60+ er der plads til alle, både de, der har spillet før, og de, der ønsker at lære det. Træningen starter med fælles opvarmning og derefter sættes holdene.

Vi spiller fortrinsvis double og blander kortene fra kamp til kamp, så alle kommer til at spille med og mod hinanden samtidig med at styrkeforholdene tilgodeses.

Holdlederen sørger for at dette fungerer og instruerer nye spillere i de grundlæggende tekniske og taktiske badmintonbegreber.

Aktiviteter 

Udover de ugentlige kampe deltager vi også i arrangementer med andre klubber – f.eks. en tilbagevendende turnering for 60+ spillere, hvor deltagerne bliver parret med spillere fra andre klubber.

Alle får lige mange kampe, og bagefter er der præmieoverrækkelse til vinderne ved en hyggelig frokost.Vores mest erfarne spillere stiller også med hold i en decideret klubturnering for 60+ spillere.

Tidspunkter

Vi træner fast hver onsdag fra kl. 11.00 til 13.00. Som medlem af KBK har man ret til at benytte klubbens faciliteter, herunder retten til at spille på andre tidspunkter, hvis der er ledige baner. Mange i Motion 60+ mødes således hver fredag kl. 12.00 til 14.00 og giver den en ekstra skalle.

 

Holdleder

Yao Chachah,

Kontaktperson: Lars Blæhr