Julen nærmer sig med hastige skridt, men heldigvis er der stadig mulighed for masser af fjerbold. Den 3. og 4. december vil præcis 100 unge KBK’ere dyste i single, double og mix til de københavnske kredsmesterskaber – KM og KMU.

Det gør KBK til den samlet set største klub ved mesterskaberne – stærk repræsentation fra Københavns største, ældste og mest traditionsrige badmintonklub.

Fra Ungdomsspillerudvalgets side er vi stolte af, at så mange unge KBK’ere vælger at repræsentere deres klub, blive sejere til badminton og, ikke mindst, få en fantastisk dag i selskab med kammeraterne.

Husk at støtte, hjælpe og heppe på hinanden! I nogle rækker deltager der så mange KBK’ere, at de ikke kan undgå at møde hinanden på vejen mod medaljer.

Vær opmærksomme på at det er en uskreven – men vigtig – KBK-regel, at man forholder sig neutralt når to KBK’ere mødes. Det betyder, at man ikke hepper på eller coacher nogen af spillerne, når der er KBK’ere på begge sider af nettet.

Til alle nye (men også mere erfarne) badmintonforældre anbefaler vi at I tager et kig på klubbens adfærdskodeks, fairplay-retningslinjerne fra Badminton Danmark og vores ti bud til ungdomspillere og forældre, og taler med jeres børn om dem:

Turneringsprogrammer findes her.

Vi ønsker alle en rigtig god turnering.

Glæde – vilje – sejr!

USU