Julen nærmer sig med hastige skridt, men heldigvis er der stadig mulighed for masser af fjerbold. Den 4. og 5. december vil hele 96 unge KBK’ere dyste i single, double og mix til de københavnske kredsmesterskaber – KM og KMU.

Det gør KBK til den samlet set største klub ved mesterskaberne – stærk representation fra Københavns største, ældste og mest traditionsrige badmintonklub.

Fra Ungdomsspillerudvalgets side tør vi godt sige, at vi er stolte af, at så mange unge KBK’ere lægger gløgg (af saftevandstypen naturligvis) og æbleskiver til side for en stund, for – bakket op af vores kompetente trænerteam – at repræsentere deres klub, blive sejere til badminton og, ikke mindst, få en fantastisk dag i selskab med kammeraterne.

Husk at støtte, hjælpe og heppe på hinanden! I nogle rækker deltager der så mange KBK’ere, at de ikke kan undgå at møde hinanden under vejs. Husk at det er en uskreven – men vigtig – KBK-regel, at man forholder sig neutralt når to KBK’ere mødes. Det betyder, at man ikke hepper på eller coacher nogen af spillerne, når der er KBK’ere på begge sider af nettet.

Til alle nye (men også jer mere erfarne) badmintonforældre anbefaler vi at I tager et kig på klubbens adfærdskodeks, fairplay-retningslinjerne fra Badminton Danmark og vores ti bud til ungdomspillere og forældre, og taler med jeres børn om dem:

Turneringsprogrammet findes her:

Vi ønsker alle en rigtig god turnering.

Glæde – vilje – sejr!

USU