Kære KBKere
Idag er der kommet nye restriktioner fra myndighederne, der indebærer at KBK lukker helt ned – foreløbigt til og med den 3.1.21. 
Dette betyder at KBKs træninger, arrangementer og faciliteter lukker fra og med onsdag den 9.12.20. Der vil ikke være adgang til hallen og nøglekortene vil i perioden blive deaktiveret. 

Det har været en lang og ganske særlig periode, hvor der er blevet arbejdet hårdt på at opretholde aktiviteterne i hallen og samtidigt overholde restriktioner, der har ændret sig løbende. Perioden har stillet mange krav til måden vi bruger vores hal – og tilrettelægger træningerne på. Der skal lyde en stor tak til vores stærke og professionelle trænerteam, der har ageret ansvarligt, omstillingsparat og med stor entusiasme, for at holde fast i badmintonen hele vejen.
Den disciplin og omhyggelighed medlemmer og ansatte har udvist omkring hygiejne, afstand mm. har gjort at vi trods alt er kommet igennem perioden frem til nu med ganske få tilfælde af smittede i hallen og hvor vi hurtigt har kunne håndtere, de eksempler vi har kendt til.


Vi håber, at vi får lov til at åbne op igen hurtigt i det nye år og igen mødes omkring badminton og  fællesskaberne i KBK. Vi holder jer orienteret pr mail og på hjemmesiden (følg også gerne Facebooksiden Københavns Badmintonklub og Facebookgruppen KBK løfter i flok samt Instagram Kbk_badminton).


Indtil da ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår – vi ses i 2021.


Mvh Bestyrelse og Udvalg i KBK