Pressemeddelelse
Fra næste sæson kan Københavns Badmintonklubs (KBK) bedste hold kalde sig et 1. divisionshold. Som det bedst placerede hold efter slutstillingen 2020/2021 er KBK blevet tilbudt pladsen på baggrund af, at Holte Badmintonklub har trukket deres hold fra 1. division.

Det er en stor glæde, at KBKs førstehold efter mange år nu igen vil være at finde blandt de absolut bedste hold i Danmark. Klubben har arbejdet målrettet for dette igennem mange år. Der har været fokus på at genopbygge klubben inde/nede fra, og det er en fornøjelse at se frugten af mange års dedikeret arbejde fra både spillere, sportsligt team og frivillige i klubben”, fortæller bestyrelsesformand i KBK, Kirsten Hede.

Også KBKs Sportschef Peter Gade er glad for oprykningen: “Med KBKs 1. hold i 1. division fortsætter vi den positive udvikling, som klubben har været i de seneste år. Klubben fortjener i den grad en belønning for en flot sæson, og vi ser frem til den spændende udfordring, der venter os. Jeg er sikker på, at dette giver yderligere motivation og inspiration til både spillere og trænere, samt de mange frivillige der yder en kæmpe indsats i det daglige i KBK”.

Kristoffer Knudsen, der både er cheftræner for klubbens seniorafdeling og selv har været blandt de spillere, der har været med til at skabe flotte resultater for KBK i den seneste sæson, glæder sig også over oprykningen: “En oprykning til 1. division er fantastisk for hele klubben. Selvom det ikke er den ideelle måde at rykke op på, ændrer det dog ikke ved, at det er fuldt ud fortjent. Ud af de 16 hold er KBK det hold med flest point i denne sæson. Det er et flot resultat og giver mig en tro på at, vi har noget at byde ind med i 1. division”.

KBK arbejder ud fra en stærk kultur og et solidt værdisæt, hvor ældre hjælper yngre, stærke spillere, hjælper mindre rutinerede spillere og modsat i et forbilledligt fællesskab på tværs af alder og niveau – og vi glæder os derfor umådeligt til, at vi alle for alvor kan samles igen og fejre den gode nyhed med alle vores medlemmer”, fortæller Kirsten Hede, der forventer at markere oprykningen med spillere, trænerteam, sponsorer og frivillige inden sommerferien. 

Medlemmer, trænerteam, frivillige og sponsorer inviteres til et glas bobler (og en is til børnene) tirsdag den 22.6 kl. 20:15 i haven i KBK