Kære deltagere til KBK-Yonex U17/U19 M i den kommende weekend

Hermed følger vigtig information om jeres deltagelse og afvikling af turneringen.

Den 27. oktober besluttede vi, efter at have gennemgået Badminton Danmarks netop annoncerede corona-retningslinjer at lade mix-rækken udgå. Dette gjorde vi for at gøre plads til udluftning og rengøring af alle kontaktflader midt på dagen, samt opdele deltagerne i to mindre hold, der ikke har kontakt med hinanden.

Tilmeldte i mix vil selvfølgelig få deres indskud retur efter turneringen.

ALLE deltagere bedes læse retningslinjerne grundigt, og efterleve dem efter bedste evne under turneringen.

Vi skal fremhæve at der IKKE må være tilskuere til dette arrangement. Hver klub må have én og kun én voksen med til turneringen – om det er træner, ansvarsperson eller forælder er ikke afgørende. Alle deltagere afkrydses ved indgangen og er der allerede registreret en voksen fra den pågældende klub vil der ikke kunne komme flere voksne fra denne klub ind. Vi anbefaler derfor at hver klub aftaler hvem deltager.

Nogle vil muligvis opleve denne fortolkning af retningslinjerne som restriktiv, men de lokale retningslinjer er lavet med udgangspunkt hvordan vores hal og tilstødende lokaler er indrettet.

Vi har udpeget en ansvarlig for efterlevelse af corona-retningslinjerne, og alle spørgsmål vedr. dette bedes derfor rettet til Lise Dupont på lisedupont@hotmail.com.

I invitationen annoncerede vi at klubbens café holder åbent, men det er besluttet at holde den lukket for at holde antallet af personer i bygningen så lavt som muligt.

Det er muligt at købe lidt snacks og drikkevarer ved selvbetjening, men tag en god madpakke med eller benyt en pauserne mellem kampene til at gå købe noget at spise. Der er mange muligheder kun få minutters gang fra hallen rundt omkring på Østerbro.

Vær opmærksom på at parkering i København om lørdagen normalt er omfattet af parkeringsafgift. Læs mere på kk.dk/parkering.

Programmet finder I på Badmintonplayer her: https://www.badmintonplayer.dk/DBF/Turnering/VisResultater/#86846

Og på Tournament Planner her: https://badmintondenmark.tournamentsoftware.com/tournament/F8246608-9C64-4BB2-8FC6-BB21321CDBC1

Vi glæder os til at se jer 🙂

Sportslige hilsner
KBK Ungdomsspillerudvalg