( Du kan også hente denne invitation som Pdf via dette link, hvis du vil printe den ud )

Kære ungdomsspillere og forældre Foråret nærmer sig.. Og dermed også vores årlige klubtur til DMU (Danmarks Mesterskab Ungdom) – skal du med?

Den 15.-17. April kører vi i samlet flok fra KBK til Grindsted for at tilbringe weekenden med klubkammerater og masser af andre badminton-spillere. Vi skal dyste om medaljer i M, A, B, C og D-rækkerne og vi skal spille og se masser af god badminton – og først og fremmest skal vi have det sjovt.

I første omgang har vi brug for en forhåndstilkendegivelse om, hvor mange, der gerne vil med. Det eneste vi forventer er:

  • At du kan være med fra fredag morgen til søndag aften
  • At du har lyst til at spille turnering (der er plads til nybegyndere og rutinerede spillere – og alle der imellem)
  • At du har lyst til at være sammen med dine klubkammerater og trænere over en hel weekend.

Folder5Prisen forventes at blive omkring 1150,- pr deltager (inkl. transport, overnatning, kost og turneringsdeltagelse), men vil først blive regnet præcist ud, når vi har hørt fra jer og ved hvor mange vi ca. bliver. Her får i også alle detaljer om tilmelding, betaling, arrangementet mv. Der vil være en reduceret pris for frivillige voksne (I vil blive indkaldt til et møde, hvor ansvaret fordeles – det betyder også, at man kan få ansvar for andre børn end egne).

I første omgang skal du blot sende en mail eller SMS til mig, hvis du gerne vil med.

 

Vi vil gerne vide:

  • Dit navn
  • Din fødselsdag (dd-mm-år)
  • Din række (fx U13B eller U17M) – hvis ikke du har spillet turnering før, skriver du bare det i stedet. Hvis en eller begge dine forældre gerne vil med som frivillig voksen (dvs. hjælpe med at passe godt på en gruppe KBK-ere)
  • Om du har forældre der vil købe plads på bussen (men som ikke er med som frivillig hjælper)
  • Din mailadresse, som vi kan sende yderligere information til

Vi vil gerne høre fra dig senest den 10. februar 2016.

Vi håber, at vi endnu engang får en masse fantastiske KBK-ere med på tur – og glæder os allerede ved tanken om, hvor skønt det er at være afsted med klubben. Ring eller skriv hvis I har spørgsmål.

 

Med venlig hilsen fra

Maiken Tømming Larsen

Ungdomsspillerudvalget/USU

Tlf: 61716035

mail: maiken.agger.t@hotmail.com