Kære Ungdomsspillere!

Så er det snart tid til klubmesterskaber for ungdomsspillere, der i år afvikles fredag den 11., lørdag den 12. og søndag den 13. juni.

Fredag og lørdag afvikles indledende kampe, mens søndag er afsat til afsluttende kampe (primært semifinaler og finaler).

Alle ungdomsspillere, nye som erfarne, kan deltage – og det er muligt at deltage i både double, single og mixdouble. Trænerne inddeler hver aldersgruppe i mindst to rækker, så man så vidt muligt møder modstandere på ens eget niveau.

At vi afvikler hen over weekenden afviger lidt fra hvordan mesterskaberne tidligere har været afholdt, men dels har vi i USU og trænerteamet haft et ønske om at skabe en event med så mange (også nye) deltagere som muligt, og dels hæves forsamlingsloftet (efter planen i hvert fald) til 100 den 11. juni.

Først når programmet er lagt, kan vi informere om hvilke af dagene de forskellige spillere skal i kamp. Hvis du tilmelder dig klubmesterskaberne, må du derfor planlægge efter at skulle afsætte noget af weekenden til badminton.

Pga. klubmesterskaberne er almindelig træning for ungdomsspillere fredag den 11. og søndag den 13. juni aflyst.

Alle turneringsaktive spillere på boble- talent- og elitehold skal prioritere klubmesterskaberne før individuelle turneringer. Tal med din træner hvis du er tvivl.

Tryk her for at gå til tilmelding

Tilmelding skal ske senest 28. maj, da vi skal have tid til at lægge programmet og ordne en masse praktiske ting. Efter den 28. maj. er tilmelding ikke mulig.

Prisen er 50 kr. pr. kategori (damesingle, herresingle, damedouble, herredouble, mixdouble). Pengene går til bolde og præmier. Bliver der lidt til overs, vil de gå til aktiviteter for ungdomsspillere i KBK.

Tilmeldingen er først gældende når det samlede beløb er indbetalt på Mobilepay 26805664 (Emil).

I tilfælde af aflysning tilbagebetales det fulde indskud.

Når programmet til klubmesterskaberne er klar, vil det blive sendt til alle tilmeldte på mail. Praktisk information om klubmesterskaberne findes på kbknet.dk og Facebook-gruppen ‘KBK løfter i flok’.

Den officielle kåring af årets klubmestre og uddeling af præmier, vil foregå efter sommerferien, hvor vi forhåbentlig får mulighed for at invitere alle ungdomsspillere og forældre til et hyggeligt og festligt arrangement i haven bag hallen.

Mange sportslige hilsner

Ungdomsspillerudvalget (USU) og Trænerteamet

Kåring af klubmestre og sommerfest 2019