Kære Ungdomsspillere!

Så er det snart tid til klubmesterskaber for ungdomsspillere, der i år afvikles eftermiddage/aftener i uge 20 – mandag den 13. til fredag den 17. maj.

Alle ungdomsspillere, nye som erfarne, kan deltage – og det er muligt at deltage i både double, single og mixdouble. Trænerne inddeler hver aldersgruppe i mindst to rækker, så man – så vidt muligt – møder modstandere på ens eget niveau.

Først når programmet er lagt, kan vi informere om hvilke af dagene de forskellige spillere skal i kamp. Hvis du tilmelder dig klubmesterskaberne skal du derfor holde eftermiddage og aftener frem til kl. 19.30 fri i uge 20, indtil programmet foreligger og du kender dine spilletider.

Pga. klubmesterskaberne er almindelig træning for ungdomsspillere aflyst i hele uge 20.

Turneringsaktive spillere på BEA-træninger bør prioritere klubmesterskaberne.

Tryk her for at gå til tilmelding

Tilmelding skal ske senest 28. april, da vi skal have tid til at lægge programmet og ordne en masse praktiske ting. Efter den 28. april er tilmelding ikke mulig.

Prisen er 70 kr. pr. kategori (damesingle, herresingle, damedouble, herredouble, mixdouble). Spiller man alle tre kategorier skal man således betale 210 kr.

Pengene går til bolde og præmier. Bliver der lidt til overs, vil de gå til aktiviteter for ungdomsspillere i KBK.

Man kan tilmelde sig med x-makker, hvis man ikke lige kan finde en makker i double og mixdouble. Så bliver man så vidt muligt sat sammen med en anden spiller, der også mangler en makker. Kan der ikke findes en makker, får man sit indskud tilbage.

Tilmeldingen er først gældende når det samlede beløb er indbetalt på Mobilepay 700225 (Københavns Badminton Klub – USU). Skriv konto 2610 samt navn på den spiller der betales for – fx ‘Konto 2610 – Peter Hansen’.

Når programmet til klubmesterskaberne er klar, vil det blive sendt til alle tilmeldte på den mail-adresse, der oplyst ved tilmelding. Praktisk information om klubmesterskaberne findes på kbknet.dk og Facebook-gruppen ‘KBK løfter i flok’.

Den officielle kåring af årets klubmestre, uddeling af præmier og kåring af årets spillere foregår søndag den 9. juni, hvor vi inviterer til et hyggeligt arrangement for alle ungdomsspillere, forældre m.fl.

Tag fat i din træner hvis du har spørgsmål omkring klubmesterskaberne, eller skriv til Pia på thomsen@rink.dk

Mange sportslige hilsner

Ungdomsspillerudvalget (USU) og trænerteamet