Med udgangen af denne sæson må vi desværre sige farvel til vores cheftræner for KBK’s bedste seniorhold, Kristoffer ”Knudi” Knudsen. Knudi har sagt ja til en ny rolle som ligatræner/cheftræner for seniorafdelingen i Skovshoved Badmintonklub (SIF) fra sæsonstart efterår 2022. 

Siden 2015 har Knudi været tilknyttet KBK, først som træner for vores ungdomsafdeling, så som cheftræner for elite-seniorafdelingen, og i sidste sæson tilføjede han også spiller på vores 1. hold til sine KBK-meritter/bedrifter. 

”Knudi har været en kæmpe del af KBK igennem mange år og ydet en fantastisk indsats både på og udenfor banen, og vil uden tvivl blive savnet. Vi har en vigtig opgave foran os i at finde en træner der kan tage over fra Knudi – en opgave som vi allerede er godt i gang med”, siger Peter Gade, Sportschef i KBK.

”På klubbens vegne vil jeg gerne sige tusind tak til Knudi for hans store bidrag til klubben, som har været stærkt medvirkende til, at KBK står, hvor vi står i dag. Ikke mindst vil vi alle savne Knudis fantastiske energi og sociale væsen – ingen kan sætte gang i et heppekor til DMU og skabe en fest i KBK bedre end han. Vi ønsker Knudi al muligt held og lykke i hans nye trænerjob i SIF – og håber, at han stadig af og til vil komme forbi KBK”, udtaler Kirsten Hede, Bestyrelsesformand i KBK.

Her til slut et par ord fra Knudi selv:

”Jeg har været utroligt glad for at være en del af KBK. Da jeg sagde ja til klubben for 7 år siden, vidste jeg ikke, at det ville blive SÅ god en beslutning. Jeg er blevet vist tillid fra starten, jeg er blevet presset, og ikke mindst har jeg mødt utallige dejlige mennesker, som jeg aldrig vil glemme. KBK har nogle af de mest fantastiske personer, jeg nogensinde har mødt indenfor badminton. Der skal lyde en stor tak til alle de trænere, bestyrelsesmedlemmer og spillere jeg har mødt på min vej, og et ekstra tak til Kirsten Hede, Maiken Tømming, Sune Levy Thomsen og Peter Gade, som alle fire har været en stor del af min udvikling. 

Der er ingen tvivl om, at jeg selvfølgelig kommer forbi KBK og siger hej så meget som overhovedet muligt.

GULD TIL ØSTERBRO – GLÆDE, VILJE, SEJR!”

Vi har heldigvis tid til at få sagt farvel til Knudi med manér, og inden da er der flere badmintonkampe, der skal vindes for KBK – allerede på lørdag er vi klar igen!

På vegne af KBK

Kirsten Hede, bestyrelsesformand og Peter Gade, sportschef