Kære alle

København Badminton Klub er en klub i rivende udvikling og en af de mest eftertragtede klubber i København.

Der er mange, som gerne vil spille badminton i vores klub, og det betyder, at der er rift om banerne.

På grund af folkeskolereformen har vi desværre i forbindelse med de sidste 2 års planlægning af træningstider været nødt til at foretage nogle ændringer og prioriteringer, da vi ellers ville lande i en efter bestyrelsens opfattelse uholdbar situation.

Derfor har vi måtte inddrage tidspunkter, hvor baner tidligere har været lejet ud til medlemmer og firmaer for at skaffe rimelige træningstider til vores ungdomsafdeling og eliteafdeling.

Vi skal være de første til at beklage situationen, og vi forstår til fulde den frustration, det må fremkalde, at vi ikke længere kan tilbyde baneleje på præcis det tidspunkt, som man måske har været vant til at spille de sidste 10 år.

Men det er en beslutning, som har været nødvendig, og det er en enig bestyrelse, der har taget denne beslutning.

Vi udbyder fra sæson til sæson banelejetidspunkter til alle klubbens medlemmer i fuld overensstemmelse med gældende vedtægter, og i praksis har proceduren været, at banelejere ved hver sæsonskiftet har skulle bekræfte overfor klubben, om man fortsat ønskede at leje en bane.

I den forbindelse vil nogle medlemmer opleve, at vi for sæson 2015/2016 tilbyder andre banelejetidspunkter, end vi tilbød i den forgangne sæson.

Det beklager vi naturligvis, men vi håber, at I fortsat vil gøre brug af vores tilbud.

Samlet har vi for sæson 2015/2016 mulighed for at tilbyde leje af baner til klubbens medlemmer i samme omfang, som vi har været vant til, men baneudlejning i næste sæson vil være begrænset til mandage, onsdage, fredage og lørdage. Tirsdage og torsdage er inddraget til fællestræning for klubelite og ungdom.

Mvh Bestyrelsen