Kære alle

Bestyrelsen har i en periode arbejdet for at finde en god løsning til kontoret i KBK, og der har været dialog med gode kandidater. Vi har lavet en aftale med Jan Bølle, som blandt andet har en omfattende erfaring inden for forretningsudvikling i flere sportsgrene. Vi forventer, at Jan starter i slutningen af oktober. Vi har i første omgang lavet en tidsbegrænset aftale frem til 30. juni 2017. Jan skal ikke arbejde fuld tid for os. Nærmere info herom følger senere.

Jeg håber, at I alle vil være med til at passe godt på hallen og rydde pænt op efter jer.

På vegne af bestyrelsen
Sung

Ps. Jeg har varetaget jobbet som bestyrer af kontoret siden Morten Bøgebjerg stoppede, og gør det frem til Jan starter. Jeg kan kontaktes på KBKs mail kontakt@kbknet.dk – Da jeg har et fuldtidsjob bliver den mail kun tjekket i aftentimerne. Jeg er i hallen fra tid til anden (sene eftermiddagstimer), men ikke på noget fast tidspunkt.