Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere i alle aldre i glæden ved badmintonspillet.

Vi har som vision at være en klub for alle der gerne vil spille – og blive bedre til – badminton – uanset alder, køn og niveau. Vores værdier handler om respekt, fællesskab, sammenhold, udvikling og ansvarlighed.

Bestyrelsen

Klubben ledes af en bestyrelse på 7-8 personer. Bestyrelsen er valgt på den årlige generalforsamling og har ansvaret for alle beslutninger i klubben.

Der findes i klubben følgende udvalg udover bestyrelsen:

  • Ungdomsspillerudvalget (USU) med ansvar for al drift af ungdomsafdelingen, der dækker alle børn og unge mellem 0 og 18 år.
  • Eliteudvalg med ansvar for vokseneliten (Fællestræning 1 og Fællestræning 2 eller FT1 og FT2)
  • Breddeudvalg med ansvar for alle breddehold i voksenafdelingen (fællestræningerne 3-6, FT3-6) og veteranspillerne

Adgangskort

Når man er blevet meldt ind i KBK kan man få lavet et adgangskort. Det er et personligt kort der giver adgang til KBK-hallen på Krausesvej, og skal behandles med respekt. Mister du dit kort skal du melde det, så det kan blive deaktiveret.

Restaurant

Vi opfordrer alle medlemmer af KBK til at bakke op om klubbens café. Kom ned og spis eller arrangér nogle hyggelige fællesspisninger i klubben. Vi er mange, der har fået nye gode venner på den måde.

Hvor finder jeg mere information?

Her på hjemmesiden er der information om kontingent, udvalgsmedlemmer, vedtægter, spilletider, træninger, og der kommer der løbende nyheder, som vedrører klubbens medlemmer. Derudover har klubben flere Facebook-grupper fx Københavns Badminton Klub og KBK løfter i flok.

Hold også øje med klubbens opslagstavle/infoskærm i hallen.

Hvis du har spørgsmål, ideer eller udfordringer ved at spille i KBK kan du altid kontakte klubben, bestyrelsesmedlemmer eller udvalgene.

Og til sidst

Vi skal alle hjælpe med at passe på vores fælles hal og de ting, der er i hallen. Derfor rydder alle op efter sig selv, og vi behandler inventaret med respekt. Skulle man alligevel komme til at ødelægge noget, uheld sker, så skal man naturligvis skynde sig at sige det.

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse med at spille badminton i KBK!

/Bestyrelsen