Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere i alle aldre i glæden ved badmintonspillet.

Vi har som vision at ”Samle eliten og bredden i badminton – både på banen og uden for banen”. Vores værdier handler om respekt, fællesskab, sammenhold og udvikling, alt bygget på en sund forretningssans. Disse visioner og værdier prøver vi altid at holde os for øje, når vi er i KBK.

Praktikken og ledelsen i KBK

Sportschef og cheftræner for senioreliteafdelingen Allan Scherfig og Klub- og cafekoordinator Majken Hjorth Rasmussen

Klub- og cafekoordinator – Majken Hjorth Rasmussen

Majken tager sig af praktiske og administrative opgaver for klubben. Majken står blandt andet for udsendelse af kontingenter, udlevering af nøglekort, udbetaling af tilskud til turneringer, manglende toiletpapir, en kop kaffe og eventuel flytning af spilletider osv. Majken kan som regel træffes på kontoret mandag – fredag, via mail kontakt@kbknet.dk eller på tlf. 53 70 72 92.

 

Bestyrelsen

Klubben ledes af en bestyrelse på 7-8 personer, der jævnligt er i kontakt med Majken. Bestyrelsen er valgt på den årlige generalforsamling og har ansvaret for alle beslutninger i klubben.  Majken er ansat at bestyrelsen og kan ikke ”beslutte” noget uden bestyrelsens godkendelse.

Der findes i klubben 4 udvalg udover bestyrelsen:

  1. Forretningsudvalget med ansvar for små daglige emner mellem bestyrelsesmøderne – dette udvalg består af klubbens formand, næstformand og kasseren.
  2. Ungdomsspillerudvalget (USU) med ansvar for al drift af ungdomsafdelingen, der dækker alle børn og unge mellem 0 og 18 år. 
  3. Eliteudvalg med ansvar for vokseneliten (fællestræning1 og fællestræning2 eller FT1 og FT2)
  4. Breddeudvalg med ansvar for alle breddehold i voksenafdelingen (fællestræningerne 3-6, FT3-6) og veteranspillerne

 

Adgangskort

Når man er blevet meldt ind i KBK får man udleveret et adgangskort fra Majken på kontoret. Det er et personligt kort der giver adgang til KBK-hallen på Krausesvej, og skal behandles med respekt. Mister du dit kort skal du melde det til Majken, der derefter vil deaktivere det og så bestille et nyt til dig.

 

Restaurant

Majken fungerer som cafe-koordinator og holder typisk åbent mandag-torsdag fra kl. 16-20+ og på relevante dage i weekenderne. Der er bl.a. mulighed for at købe en kop kaffe og et godt stykke hjemmebagt kage.

Vi opfordrer alle medlemmer af KBK til at bakke op om klubbens og Majkens cafe. Kom ned og spis eller arrangér nogle hyggelige fællesspisninger i klubben. Vi er mange, der har fået nye gode venner på den måde.

Hvor finder jeg mere information?

På hjemmesiden er der information om kontingent, udvalgsmedlemmer, vedtægter, spilletider, træningsgrupper og der kommer der løbende nyheder, som vedrører klubbens medlemmer. Derudover har klubben flere Facebook-grupper fx Københavns Badminton Klub og KBK løfter i flok.

Hold også altid øje med klubbens opslagstavle/infoskærm i hallen.

Hvis du har spørgsmål, ideer eller udfordringer ved at spille i KBK kan du altid komme ind til Majken på kontoret eller skrive til medlemmerne fra bestyrelsen eller udvalgene. 

Og til sidst

Vi skal alle hjælpe med at passe på vores fælles hal og de ting, der er i hallen. Derfor rydder alle op efter sig selv, og er behandler inventaret med respekt. Skulle man alligevel komme til at ødelægge noget, uheld sker, så skal man naturligvis skynde sig at sige det til Majken på kontoret.

Vi ønsker jer alle rigtig god fornøjelse med at spille badminton i KBK!

/Bestyrelsen