KBK har en række pokaler som uddeles til medlemmer, der har gjort en særlig indsats for klubben. Overrækkelsen sker på den årlige generalforsamling.

Se samlet pokaloversigt

[table-wrap bordered=”true” striped=”true” responsive=”true”]

hastpokal

HASTPOKALEN

Denne pokal, som er flagskibet i KBK’s pokalrække, uddeles af bestyrelsen. Pokalen er udsat af Svend Hast, der var formand i KBK i 1960’erne. Den tildeles et medlem, som igennem flere år har udført en stor indsats for klubbens udvikling.

humã¸rpokal

HUMØRPOKALEN

Som navnet siger, gives denne pokal til et medlem, der sørger for at skabe godt humør – på banen og måske især uden for banen. Spilleudvalget er ansvarlig for at udpege årets modtager.

fiduspokal FIDUSPOKALEN

Denne pokal er udsat af Bodil Thorsen, som indtil sin død (i 2002?), var klubbens ældste medlem. Pokalen skal tildeles et medlem, der i indeværende sæson har ydet en særlig indsats – dvs. den kan også gå til ganske nye medlemmer.

flidspokal FLIDSPOKALEN

Denne pokal har som formål at belønne ungdomsspillere, der er særligt flittige med deres træning. Fiduspokalen uddeles af USU til en spiller, der er en god kammerat, altid i godt humør og træner flittigt.

SELMANN PRISEN

Læs om prisen her

[/table-wrap]