Som andre sportsklubber har KBK en række pokaler, som uddeles til medlemmer, der har gjort en særlig indsats for klubben. Overrækkelsen sker på den årlige generalforsamling.

Du kan hente en samlet oversigt over modtagere her

Nedenfor er en kort gennemgang af KBK’s pokaler.

hastpokal

HASTPOKALEN

Denne pokal, som er flagskibet i KBK’s pokalrække, uddeles af bestyrelsen. Pokalen er udsat af Svend Hast, der var formand i KBK i 1960’erne. Den tildeles et medlem, som igennem flere år har udført en stor indsats for klubbens udvikling.

Modtager 2017: Maiken Tømming Larsen   

humã¸rpokal

 

HUMØRPOKALEN

Som navnet siger, gives denne pokal til et medlem, der sørger for at skabe godt humør – på banen og måske især uden for banen. Spilleudvalget er ansvarlig for at udpege årets modtager.

Modtager 2017: Maria Arildsen

fiduspokal

 

FIDUSPOKAL

Denne pokal er udsat af Bodil Thorsen, som indtil sin død (i 2002?), var klubbens ældste medlem. Pokalen skal tildeles et medlem, der i indeværende sæson har ydet en særlig indsats – dvs. den kan også gå til ganske nye medlemmer.

Modtager 2017: Poul Aarøe

flidspokal

 

FLIDSPOKAL

Denne pokal har som formål at belønne ungdomsspillere, der er særligt flittige med deres træning. Fiduspokalen uddeles af USU til en spiller, der er en god kammerat, altid i godt humør og træner flittigt.

Modtager 2017: Anton Tømming Larsen

1000_stor

 

SØREN SELMANN-PRISEN

Dette er en kontant pris på 1.000 kr., der gives til den spiller, som i sæsonens løb har opnået de bedste sportslige resultater. Prisen er indstiftet til minde om KBK’s tidligere 1. holdstræner, Søren Selmann, der kom ud for en meget alvorlig bilulykke for nogle år siden, og som døde efter at have ligget lammet i ca. 1½ år.

Modtager 2017: ?

1000_stor

 

SPAREKASSEN SJÆLLAND PRISEN

 

Modtager 2017: Jakob Hede