Søndag den 12.6.16 afviklede vi i KBK-ungdom vores aller første sponsorløb. I de sidste 2 måneder har vores talent- og elitespillere besøgt lokale erhvervsdrivende og solgt kontrakter på “øre-pr-meter” eller faste beløb og dermed skabt mange positive kontakter i vores nærmiljø. Søndag løb spillerne så alt hvad de kunne på en time, for at samle flest mulige penge ind til udviklingsarbejdet omkring elite- og talenttræningen.

Det var en sand fest at se de mange KBKere løbe for deres klub – humøret var højt, familie, kammerater og forbipasserende heppede, musikken spillede og Knudi var kommentator undervejs. Spillere, der endnu ikke havde tur, løb ekstra runder hvis en træt kammerat havde brug for op bakning og skadede spillere stod klar med vand, high-fives og opmuntring. For hver og een løb for fællesskabet. Alt ialt løb vores unge talenter sammenlagt 296 km og indtjente dermed over 60.000 kr. til udvikling af deres egen træningsramme. Fantastisk flot!

Efterfølgende spiste 140 gæster frokost i haven i det dejlige vejr og så kunne spændingen ikke trækkes længere – årets klubmestre blev kåret og årets pokaler uddelt.

Årets U11: William Rathmann

Årets U13: Gabriel Sung

Årets U15: Banchard

Årets U17: Amanda Hartmann

Flidspokalen: Jacob Hede

Årets breddespillere: Milla Jørgsholm og Mikkel Løvenbalk

Kammeratskabsprisen: Oscar Opstrup

Humørprisen: Regitze

Kometprisen: Linus Pedersen

Fighterprisen: Felix Scheutz

Som noget nyt fik vi fint besøg af Morten fra Sparekassen Sjælland, der kom for at uddele den nyindstiftede Sparekassen Sjælland Pris til en spiller, træner eller leder i ungdomsafdelingen, som har gjort en ekstraordinær indsats for at promovere og repræsentere KBK og leve klubbens fælles værdier, på eller uden for banen. Hæderen og en check på 1500,- gik til Anton Tømming Larsen.

En helt igennem dejlig dag sluttede med lotteri med mange skønne præmier fra vores lokale erhvervsliv og spænding til det sidste.

Sikken en forrygende sæsonafslutning – vi glæder os til at se jer alle i den næste sæson (og i hallen over sommeren) og håber I får en skøn sommer. Tak til alle jer børn, unge, forældre og trænere, der gør KBK ungdom til et skønt sted at være.

Hilsner fra USU