Alle ungdomsspillere kan spille turneringer – uanset hvor øvet man er. Spillerne er delt op i rækker alt efter niveau og møder derfor spillere på nogenlunde samme niveau, når de er ude til individuelle turneringer. Hvis man skal rykke fra et niveau til et andet skal man samle point – og dette gør man primært via de individuelle turneringer. I kan læse mere om points og om rækker på Badminton Danmarks hjemmeside under “Ungdomsklassifikationen”.

Det er forældrene, der melder deres børn til turneringer, Klubben refunderer 125,- af prisen pr turnering fra den 4. turnering til den 10. turnering barnet spiller indenfor en sæson. Beløbet fratrækkes kontingentet den følgende sæson (se oversigt under menuen Turneringer). For at melde sig til en turnering skal man oprette sit barn med en spillerprofil i Badmintonpeople. På Badmintonpeople kan man se hvilke turneringer, der passer til barnets alder og niveau og man kan tilmelde og betale. Hvis man gerne vil spille double eller mixdouble og ikke har en fast makker, kan man tilmelde sig med X-makker, så sørger turneringsledelsen for, at man får en makker fra en anden klub. De individuelle turneringer er en god måde at møde jævnaldrende børn fra andre klubber på og måske spille med kammerater fra KBK. De fleste børn synes, det er både sjovt og spændende at spille turneringer.

Hvis der er spørgsmål vedr. Individuelle turneringer og tilmeldinger, er I altid velkomne til at skrive eller ringe til USU.