En af årets vigtigste begivenheder for KBK’s ungdomsspillere er de årlige Danmarksmesterskaber (DM) og Danmarksmesterskaber for Ungdom (DMU). Til DM var vi repræsenteret af 9 elitespillere, mens hele 77 unge KBK’ere havde valgt at hoppe på bussen og drage mod Grindsted til årets mesterskaber.

DMU-turen er indbegrebet af det sammenhold der kendetegner ungdomsafdelingen, og derfor er vi fra USU’s side også utrolig glade for at så mange spillere (ovenpå coronanedlukninger mm.) valgte at sætte fredag, lørdag og søndag af til badminton, fællesspisning, soveposer og hygge med kammerater og medrejsende forældre. Hertil skal også nævnes de trænere og spillere fra KBK’s bedste seniorhold, som også havde valgt tage med for at støtte op om spillerne ude i de mange haller.

Lad os starte med at nævne at vores elitespillere er tilbage på skamlerne efter 5 års medaljetørke – bronze til Oskar Tømming Larsen i U19 mixdouble og ligeledes bronze til Filippa Pedersen i U15 damedouble.

Måske lige så imponerende var det at vores mange dygtige ungdomsspillere fra mesterrække til D-række i alle aldersgrupper smashede hele 58 medaljer hjem fra Grindsted til Østerbro. Det er så vidt vi lige kan huske det største antal medaljer i rigtig mange år – hvis ikke det faktisk er rekord.

Bag enhver medalje – uanset om man er elitespiller eller lige er begyndt til badminton en gang om ugen – ligger en reel præstation og et ønske om at gøre sit bedste, og det skal selvfølgelig anerkendes. Derfor kan man nedenfor se en liste over alle medaljetager til DM og DMU.

I har alle gjort det fantastisk. KBK’s ungdomsspillere har igen i år vist at de kan vinde rigtig mange danmarksmesterskaber i badminton – og fortsat er verdensmestre i godt kammeratskab.

Og sidst, men ikke mindst, tak til vores trøjesponsor Balanse.dk v/ Lotte Ebsen Sjøstedt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA