D. 1. august starter vores nye klubkoordinator, Majken. Vi kan ikke nøjes med at skrive, at hun starter på kontoret, fordi Majken skal tage opgaver både bag skrivebordet, med rengøring, i restauranten og i hallen.  

Majken har tidligere været aktiv i KBK, både som spiller og som medlem af USU. I sin professionelle karriere har Majken arbejdet med mange forskellige typer af administrative opgaver. Hun siger selv om sin kommende rolle som klubkoordinator: “Glæder mig til at få min gang i KBK igen og være en del af en klub i udvikling og hvor målet er at etablere et stærkt fællesskab på tværs af alle medlemmer. Som datter af en cafeteriabestyrer, ved jeg hvor stor en betydning det har , at medlemmerne har mulighed for at dyrke deres sport i hyggelige rammer. Det glæder jeg mig til at bygge op sammen med medlemmerne, udvalg og bestyrelse.”

I bestyrelsen glæder vi os meget til at samarbejde med Majken om at de mange forskellige opgaver bliver løst på den bedst mulige måde for alle medlemmer. Og så vil vi opfordre alle til at tage godt imod Majken og hjælpe hende med at komme godt igang fra d. 1. august.