KBK er glade for at få ZOLES som nye samarbejdspartnere i klubben. 
Sport er godt for det fysiske og mentale helbred. Fødderne belastes dog hårdt når man løber og mange sportsudøvere døjer med smerter i fødder og ankler.
Det gælder især, hvis man har eller får en forkert fodstilling under badminton. Hvis man har skævheder i fødderne, kan det ofte sætte sig andre steder end i selve foden.
Kroppen forsøger at kompensere for skævheden, og så opstår der problemer andre steder som fx. skinneben, knæ, hofte, bækken og ryg.

Om såler til Badminton:
ZOLES såler er designet specifikt til badminton sporten og den individuelle atlets behov ved at tage form efter atletens bevægelses og belastningsmønster.
ZOLES såler reducere høje trykbelastninger ved storetåen og hæl samt mindsker belastning af underbenets strukturer såsom led, ledbånd og muskler i fodbuer, knæ og ankel. Indlægssålerne fra ZOLES bidrager også med komfort, korrigering og kontrol for foden og dens stilling under badmintonsportens højintens belastning.

 
Om ZOLES: 
ZOLES er en dynamisk iværksættervirksomhed i vækst. Ligesom vores kunder, er vi ambitiøse, grundige og målrettede. Vores såler til Badminton er udviklet i samarbejde med YONEX Peter Gade Academy. Vi kender til din sportsgren, og vi forstår de udfordringer, du og dine fødder kan have. Men fødder og behov er forskellige – og de bør analyseres individuelt. Sammen med programmører og specialister inden for fysioterapi og biomekanik, har vi udviklet et af verdens bedste og mest gennemtestede AI-software. Inden vi printer dine nye indlægssåler, 3D-scanner vi dine fødder. Her får vi øje på, om du er platfodet, overpronerer eller måske hypermobil. ZOLES er stolte sponsorer af KBK og vi glæder os til at møde dig i klubben – første mulighed er på tirsdag den 13.september. Nærmere information kan ses i hallen på opslagstavlen og på Facebook: KBK løfter i flok.

https://www.zoles.eu/da/zoles-til-badminton/