Kære medlemmer

I de seneste måneder har intet været, som det plejer – og vi har vist alle savnet at mødes omkring badminton og klubliv. Mens klubben har været lukket, har vi i bestyrelse og udvalg arbejdet på stort og småt. Der har fx været arbejdet med:

  • Ansøgning af diverse hjælpepakker
  • Udvikling af sponsorkoncepter
  • Opsætning af nye og flere overvågningskameraer på KBKs arealer 
  • Oprydning, havearbejde og vedligehold
  • Igangsættelse af udendørs træning i Fælledparken
  • Indkøb til og planlægning af indendørstræning ift. de sundhedsmæssige retningslinjer

Senest har vi kigget ind i en gradvis åbning, der forhåbentligt nærmer sig, men som skal ske med afsæt i de anbefalinger, vi har fået fra bl.a. Badminton Danmark.

Selvom sæsonen for breddespillere og motionister almindeligvis slutter i slutningen af maj eller starten af juni, har vi et stort ønske om, at kunne tilbyde alle vores medlemmer at komme til træning i hele juni måned, og på den måde nå at komme på banen igen inden, det for alvor bliver sommerferietid. Vi er derfor i gang med at organisere, hvordan klubbens knap 650 medlemmer kan få adgang til træning på Krausesvej i juni måned – og dette i en sundhedsmæssig forsvarlig ramme.

Vi har endnu ikke fået adgang til vores satellitafdelinger og forventer ikke, at disse åbnes for os på denne side af sommerferien. Derfor vil vi naturligvis gøre vores yderste for, at få lavet en god plan også for spillerne på de 19 hold, som aktuelt har Øbrohuset, Remisen eller Skolen på Strandboulevarden som træningssted.

Når vi får det endelige grønne lys fra regeringen, vil I få yderligere information om planen for netop jeres træning i juni måned. Vi glæder os meget til at se jer alle i KBK igen. Bestyrelsen, Udvalg og Sportsligt team i KBK

Vi glæder os meget til at se jer alle i KBK igen.

Bestyrelsen, Udvalg og Sportsligt team i KBK